Burgsviks camping: Gemyt på Gotland

Burgsviks camping: Gemyt på Gotland

Publicerad

I Burgsvik fann vi en mysig familjecamping med pool och restaurang. Och här befinner du dig nära raukarnas land med majestätiska Hoburgsgubben på cykelavstånd.

I hamnen strax intill campingen finns badvik och i den vita byggnaden bastu.

Läge – 3

BURGSVIK LIGGER i en havsvik på Gotlands västra sida cirka en och en halv mil norr om Hoburgen längst ner på södra udden. Nu befinner du dig åtta mil söder om Visby. Till ICA Nära i Burgsvik är det 1,4 kilometer och i dess närhet finns också ett par restauranger och café. Havsbad och fiskrökeri i hamnen strax intill campingen.

Service – 4

RECEPTIONEN ÖPPNAR klockan nio men sedan är det öppet till långt fram på kvällen. Detta av det enkla skälet att du gör dina restaurangbeställningar vid receptionen. Här har man även fullständiga rättigheter. Försäljning av glass, godis och drycker.

Mycket vänlig personlig. Städning varje morgon.

Standard – 4

DET FÖRSTA DU MÖTER på Burgsviks Camping är ett vitt hus med en stor träterrass åt båda sidor när du går in i receptionen. Framför huset ligger också en väl tilltagen pool som campinggästerna får använda utan extra kostnad.

På baksidan av huset finns toaletter, duschar, tvättstuga och kök. Kakel och klinkers i ljusa färger ger ett fräscht intryck. Köket är välutrustat med spisar, mikro, kyl och frys.

Två studsmattor och en enklare lekplats för mindre barn.

Husbilsservice med vatten och tömningsplats för fasta tankar.

Minigolfen mitt på campingen hade ständigt spelare.

Tillgänglighet – 4

CAMPINGEN ÄR INTE STOR och totalt sett plan, även om det kan vara lite knöligt på en del platser. En hårdgjord grusväg rakt igenom. Fin handikapptoalett med dusch och skötbord. Reception och restaurang i markplan och lätt för rullstolsburna att komma in.

När det tävlades i musikkunskaper fylldes den populära terrassen till sista plats.

Allmänt – 4

REDAN VID INCHECKNINGEN kändes det trivsamt att komma till Burgsviks Camping. Och med bara 50 platser blir atmosfären familjär.

Mingolfbanorna tycktes populära och poolen likaså. Även restaurangen verkade ha fullt drag när vi kom en av de heta sommardagarna förra året.

På torsdagskvällarna var det musikquiz och varenda sittplats var upptagen på terrasserna. Två gånger i veckan är det bastutider i hamnen som ligger strax intill campingen. Här är det också havsbad med bryggor och en liten sandstrand. Fiskrökeriet har försäljning strax intill.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1548 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 575 fristående campingplatser och 616 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 357 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping 2020-04

  • Husvagn & Camping 2020-03

  • Husvagn & Camping 2020-02

  • Husvagn & Camping 2020-01

  • Husvagn & Camping 2019-12

  • Husvagn & Camping 2019-11

  • Husvagn & Camping 2019-10

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842