LMC Style 582 K: Familjefavorit till bra pris

LMC Style 582 K: Familjefavorit till bra pris

Publicerad

Välrenommerade LMC har blivit lite av barnfamiljernas favorit. Inte mindre än tolv av LMC:s husvagnar är av så kallad barnkammarmodell. Vi har kikat närmare på instegsmodellen Style 582 K.

Style är en av fyra serier hos LMC – den allra prisvänligaste av dem. Samtliga Styles nio husvagnar kostar nämligen mindre än 300 000 kronor, och med tanke på utrustningsnivån blir det mycket husvagn för pengarna.

När Stylehusvagnarna levereras på den svenska marknaden får man på köpet ett så kallat Sverigepaket och ett 12 V försörjningspaket, vilket omfattar: Elektrisk golvvärme, Truma Therme, Truma Extra Ultraheat 230 V, dubbla golv i sitt- och sänglådor (för bästa möjliga luftcirkulation), myggnät till entrédörr, förtältsbelysning, bodelsdörr med fönster, 12 V ventilations- och varvtalsautomatik, batteribox (utan batteri), kontrollpanel och laddare.

Till Styles husvagnar kan man också beställa ett Alde vinterpaket, men då behöver övriga ovan nämnda tillval inom 12 V-försörjningspaket beställas separat. Tänk på att fordonet då får en annan tjänstevikt.

Under franska sängen finns det utrymme för skrymmande packning.

LMC står för marknadens mest givmilda täthetsgaranti (tolv år). Serien Style är inget undantag. Deras byggnadsteknologi heter LLT (Long Life Technology) och innebär att varken väder eller underlag spelar någon roll – LMC står pall för rubbet.

Såväl taket som fordonets underrede är GFK-förstärkta. Stabilitet och vridstyvhet har förbättrats via kraftiga PU-reglar och isoleringskärnan är av XPS-skum. Kort sagt – fukten har inte en chans.

Style 582 K är en genomtänkt familjefavorit där möbelmodulerna har ett ljust träslag, medan golvet är en eller två nyanser mörkare. Vid entrén finns nyckelfack och papperskorg integrerade i dörren. Det är nära till klädkrokar och brandvarnaren sitter på plats i taket.

Barnens våningssäng är placerad i anslutning till entrédörren. Nedre sängen går att fälla upp – bra packutrymme under färd.

Barnen har våningssängen (max 80 kilo i den övre) i direkt anslutning till entrén. De båda sängplatserna har öppningsbara fönster och charmig smilelampa. Den undre sängplatsen kan fällas upp för gott lekutrymme när vagnen står still, och skrymmande packutrymme när vagnen är på rull. Dubbla linneskåp och stor, rymlig 58 centimeter bred garderob omgärdar barnens avdelning.

Tittar vi till föräldrarnas motsvarighet i husvagnens akterparti så har de en bred fransk säng med spotlights på skena, 230-uttag och en handfull rymliga överskåp. Under sängen är det i det närmaste soprent, så även här finns det plats för skrymmande persedlar. Packningen kan familjemedlemmarna nå från både in- och utsidan – via uppfällbar säng respektive yttre lastlucka.

Hygienavdelning med separat rum för toalett och handfat i bodel.

Till höger om den franska sängen, i husvagnens färdriktning, finns handfat i själva bodelen, medan toaletten har eget utrymme med handdukstork samt både takfönster och frostat fönster som ventilationsalternativ. Belysningsknappen sitter på barnvänlig höjd.

I mittpartipartiet finns husvagnens kärna – sittgrupp och kök. Även i den centralt placerade sittgruppen löper, precis som i sovrummet, belysningen på skena. Bordet har teleskopben. Köket är användarvänligt med soft close, breda förvaringslådor, arbetsyta till vänster om brännarna och ett smalt, platsbesparande kylskåp.

Hela vagnen andas glädje och användarvänlighet. Något som troligtvis kommer att uppskattas i allra högsta grad bland äventyrslystna barnfamiljer som på semestern vill kunna ta med sig sina favoritgrejer hemifrån. Plats finns ju, och de har drygt 400 kilo att utnyttja.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1618 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 592 fristående campingplatser och 686 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 340 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping Nr 12 2020

  • Husvagn & Camping 2020-11

  • Husvagn & Camping 2020-89

  • Husvagn & Camping 2020 -10

  • Husvagn & Camping 2020 Special

  • Husvagn & Camping 2020-09

  • Husvagn & Camping 2020-08

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842