LMC Style Lift 500 K: Bäddat för succé

Stor U-sittgrupp där hela familjen kan ha mysiga stunder tillsammans.

LMC Style Lift 500 K: Bäddat för succé

Publicerad

Nya LMC Style Lift har nedfällbar taksäng som standard och det ger den stora familjen ett flexibelt utrymme. I 500 K är det som bäddat för succé, i den finns det nämligen sex sovplatser.

Notera den stora lastluckan på 500 K.

Husvagnsserien Style finns sedan tidigare i nio olika skepnader. Nu kan vi även lägga till två modeller som har tilläggsnamnet Lift, vilket kort och gott betyder att de är utrustade med var sin nedfällbar taksäng.

Det är vida känt att storleken inte har någon betydelse, och det märks tydligt i Style Lift. Varken 430 K eller vårt testobjekt 500 K är några baddare, utan de mäter endast 683 respektive 758 centimeter inklusive dragstång.

I och med ovan nämnda ingenjörskonst försvinner dryga metern av möbelutrymme från golvytan, och vips kan till och med en liten och en medelstor husvagn kännas ganska rymliga.

Två uppe och två nere – bra yta med en nedfällbar taksäng.

Kidsen kommer att fullkomligt älska livet i den här husvagnen. Utöver våningssängarna får de även en egen dinett där två spotlights löper på skena för optimal ljusbild. Vid huvudänden av barnens sängar finns var sin lampa som är utformad som en smajlfigur.

Utöver vanlig läsbelysning har de även funktionen nattbelysning som består av ett behagligt blått sken.

Nu är hög trivselfaktor inte bara något som de yngsta lär känna av. Hela vagnen är genomtänkt i en god mix av kvalitet, komfort och användarvänlighet.

Den undre våningssängen kan även fällas upp om mer packutrymme behövs.

Den stora U-soffan inbjuder till mysiga stunder och gott ljus får vi via takbelysning från den nedfällbara sängens underrede. Den sistnämnda sköts för övrigt manuellt och alla kan vara lugna. Det krävs inte det minsta spår av muskelstyrka för att trycka upp eller ned den. Det bör poängteras att det rekommenderas max 200 kilo i detta sängalternativ.

I hygienavdelningen finns trätrall, duschmöjligheter och två alternativ för ventilation – taklucka och öppningsbart fönster med frostat glas. Dessutom en liten detalj som inte har glömts bort. Belysningsknappen sitter på barnvänlig höjd. Bra!

Bänkbreda lådor och överskåp i köksavdelningen.

Kylskåpet på motsatt sida om själva köksavdelningen är integrerad med övriga möbler då även den är försedd med halvljust träfaner. Granne med matförvaringen finns en stor garderob som mäter 136 x 54 x 60 centimeter (höjd/djup/bredd). 

Tyvärr saknas såväl takventil som belysning. Linneskåpet hittar vi längre fram i vagnen, bredvid våningssängen. Högblanka lådor och överskåp ger högkvalitativ finish. I köket är alla förvaringsutrymmen köksbänksbreda.

Vid entrén finns krokar för ytterkläder samt en brandvarnare och strax ovanför pannan sitter alla möjliga rattar och spakar som reglerar merparten av funktionerna i vagnen. Om det är bra eller dåligt att dessa sitter så att de allra minsta enkelt kan nå dem, kan det nog råda skilda åsikter om.

Barnens avdelning där vi skymtar deras dinett till vänster i bild. Duschmöjlighet finns och belysningsknapp på barnvänlig höjd.

Våningssängens undre bädd kan fällas upp för att skapa mer utrymme för packning. Den stora bagageluckan (se bild) är standardmonterad och gör i- och urlastningen enkel. Avslutningsvis går det inte att förbise det signum som LMC står för – LLT (Long Life Technology). 

När man lovar sina kunder tolv års täthetsgaranti, ja då vet man att det inte är några fuskbyggen. På alla LMC:s fordon är karossens front, tak och bakgavel av glasfiberarmerad plast (GFK) och detsamma gäller underredet. I övrigt består byggnationen och isoleringen av PU-reglar och XPS-skum.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1624 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 582 fristående campingplatser och 689 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 353 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping Nr 12 2020

  • Husvagn & Camping 2020-11

  • Husvagn & Camping 2020-89

  • Husvagn & Camping 2020 -10

  • Husvagn & Camping 2020 Special

  • Husvagn & Camping 2020-09

  • Husvagn & Camping 2020-08

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842