Fint pris till Nils Gordh på Apelviken Camping

Publicerad: 2008-03-17   Uppdaterad: 2023-04-18

Det blev Nils Gordh på Apelvikens Camping i Varberg som fick ta emot årets campingföretagarpris ”Mellan Tummen och Pekfingret”. Prisutdelningen skedde i Stenungsund i samband med Sveriges Camping- och Stugföretagares årskonferens. Juryns motivering: Nils Gordh tilldelas Mellan Tummen och Pekfingret för att han med sin utpräglade entreprenörsanda har utvecklat Apelviken från en tältplats till en...

Det blev Nils Gordh på Apelvikens Camping i Varberg som fick ta emot årets campingföretagarpris ”Mellan Tummen och Pekfingret”. Prisutdelningen skedde i Stenungsund i samband med Sveriges Camping- och Stugföretagares årskonferens.

Juryns motivering:
Nils Gordh tilldelas Mellan Tummen och Pekfingret för att han med sin utpräglade entreprenörsanda har utvecklat Apelviken från en tältplats till en komplett semesteranläggning. Hans outtröttliga engagemang inspirerar han egen personal till stordåd och sprider sig som en löpeld i hela Varberg och över Halland.

Det är drygt tio år sedan Nils Gordh tog över Apelvikens Camping och idag är den en av de större privatägda anläggningarna i Sverige med 150 000 gästnätter per år.

Av: Catharina Höglund

Fint pris till Nils Gordh på Apelviken Camping
Fint pris till Nils Gordh på Apelviken Camping

Rulla till toppen