Nytt husbilscenter i Dalarna

Publicerad: 2008-04-13   Uppdaterad: 2023-04-18

I fredags var det invigning av Dalarnas nya husbilscenter. Fredrik Eljas, platschef på Eljasmotor i Borlänge är mycket nöjd med satsningen på husbilar. – Vi kommer också att erbjuda service på husbilarna, först på bodelen men snart även på själva bildelen. Intresset har varit stort hos våra kunder och det roliga är att många som...

I fredags var det invigning av Dalarnas nya husbilscenter. Fredrik Eljas, platschef på Eljasmotor i Borlänge är mycket nöjd med satsningen på husbilar.

– Vi kommer också att erbjuda service på husbilarna, först på bodelen men snart även på själva bildelen. Intresset har varit stort hos våra kunder och det roliga är att många som köper husbil av oss inte tidigare har haft husbil. De är så kallade förstagångsköpare. Vår relation med kunderna sträcker sig många år bakåt i tiden då Eljasmotor sålt personbilar här i Dalarna, berättar Fredrik Eljas.

Nytt husbilscenter i Dalarna

Hans Olof Weiweg har mångårig erfarenhet av husbilar och är den som kommer att ta hand om kunderna och deras önskemål. Han berättar för Husvagn & Camping att i ett inledningsskede kommer han att ta huvudansvar för ruljansen.

– Men snart är även de andra säljarna tillräckligt utbildade för att kunna ta hand om de mest skiftande saker som kan komma i fråga när det gäller husbil. Dessutom har vi ett fint stöd av och nära samarbete med Östgöta Camping, generalagenten för Bürstnerbilarna, upplyser Hans Olof Weiweg.

Av: Jenny Flodén

Nytt husbilscenter i Dalarna
Nytt husbilscenter i Dalarna
Nytt husbilscenter i Dalarna

Nytt husbilscenter i Dalarna

Rulla till toppen