Ny ställplats i Bohusläns Skärgård

Publicerad: 2008-06-17   Uppdaterad: 2010-06-18

Gunnesbo Ställplats är namnet på en ny övernattningsplats i Bohusläns Skärgård. Mitt emellan Fiskebäckskil och Grundsund ligger den nya platsen. Det innebär att du kan bo på cykelavstånd från det pittoreska fiskeläget Grundsund, känt bland annat som inspelningsplats för TV-serien Saltön. Douglas Grundevik som äger gården Gunnesbo (på vänster sida av vägen om du kommer...

Gunnesbo Ställplats är namnet på en ny övernattningsplats i Bohusläns Skärgård. Mitt emellan Fiskebäckskil och Grundsund ligger den nya platsen. Det innebär att du kan bo på cykelavstånd från det pittoreska fiskeläget Grundsund, känt bland annat som inspelningsplats för TV-serien Saltön.

Douglas Grundevik som äger gården Gunnesbo (på vänster sida av vägen om du kommer från Fiskebäckskil) har länge lekt med idén att låta husbilfarare få övernatta i trädgården. Nu håller han på att iordningställa både toalett och duschmöjligheter och gästerna får även tillgång till el. I första skedet finns det plats för ett 25-tal ekipage, men plats finns för lika många till så småningom.

– Jag är glad att Lysekils kommun varit positiv till den här satsningen, säger Douglas Grundevik. Grundsund är kanske en av de vackraste platserna i Sverige och nu får man möjlighet att parkera över natten på nära håll.

För mer information om pris och när platserna blir tillgängliga kontakta Douglas Grundevik på 070-715 85 04.

Av: Catharina höglund

Rulla till toppen