Ny dokusåpa om campingliv

Publicerad

Efter succén med tv-serien "Ullared" spelar Kanal 5 in en ny dokusåpa i sommar. Temat är camping och platsen är Böda Sand på Öland.

- Att vi har valt just Böda Sand som inspelningsplats handlar mycket om att det är den populäraste och kanske mest traditionsbundna campingstället av dem alla, berättar Dan Panas, på Kanal 5:s pressavdelning.

Campare behöver inte vara oroliga över att kanal 5 ska skapa en skev bild av campinglivet. Att vara ute efter att förlöjliga campare och bara skapa ”bra tv” är inget de säger sig vara ute efter.

- Vi vill att folk ska känna igen sig, men självklart innebär det även dråpligheter på vägen, försmädliga förluster på minigolfbanan och det kanske pinsammaste - att behöva be om hjälp när man ska backa in husvagnen på plats, säger Dan Panas.

Kanal 5 hoppas att ”Campingen” ska nå samma höjder som "Ullared", som hade nära en miljon tv-tittare i snitt per avsnitt förra året.

Att göra dokusåpa om camping är dock inget nytt. I mars 2008 hade serien "Sverige campar" premiär. Då var det TV4 som hade följt gäster och personal på bland annat Mista Camping utanför Stockholm och på Orsa Camping i Dalarna.

Av: Anders Wallsten

On
Off

0 kommentarer

Nyhetsbrev

Anmäl dig till Husvagn & Campings nyhetsbrev så får du de senaste nyheterna i din mailkorg - varje månad.

Ja, jag är 16 år eller äldre och vill även få information från Husvagn & Camping/Egmont Tidskrifter och deras samarbetspartners.

Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1486 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 546 fristående campingplatser och 534 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 406 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping 2018-06

  • Husvagn & Camping 2018-05

  • Husvagn & Camping 2018-04

  • Husvagn & Camping 2018-03

  • Husvagn & Camping 2018-02

  • Husvagn & Camping 2018-01

  • Husvagn & Camping 2017-12

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842