Upplev mer – gör mindre

Publicerad: 2010-07-20   Uppdaterad: 2010-07-21

Underbara vyer och kulinariska måltider – allt förprogrammerat på en GPS. Dessa temarutter lanserar nu researrangören Go Slow Travels i samarbete med Jämtland Härjedalen Turism. Alla sevärdheter och matproducenter är handplockade och sedan förprogrammerade med alla koordinater på en GPS. Kort sagt handlar det om att uppleva så mycket som möjligt genom att göra så...

Underbara vyer och kulinariska måltider – allt förprogrammerat på en GPS. Dessa temarutter lanserar nu researrangören Go Slow Travels i samarbete med Jämtland Härjedalen Turism.

Alla sevärdheter och matproducenter är handplockade och sedan förprogrammerade med alla koordinater på en GPS. Kort sagt handlar det om att uppleva så mycket som möjligt genom att göra så lite som möjligt.

– Vi erbjuder en härlig miljö både vad det gäller landskap och mat, säger  Tommy Braathen, vd hos Go Slow Travels och tillägger att det handkar mycket om fjällfisk och vilt, det vill säga typisk mat för Jämtland.

I grundpaketet ingår en GPS från TomTom med svensk röstguide, förprogrammerad med tips att se och göra i Jämtland samt ett guidehäfte med alla kontaktuppgifter till restauranger, lokala matproducenter och boende som finns inlagda i GPS:en.

– Det här är en temaresa som även ungarna ska tycka är kul, vi har tagit lärdom från våra resor till framförallt Italien och Frankrike, säger Tommy Braathen.

Rulla till toppen