Dubbla pooler lockar besökare

Publicerad: 2010-07-22   Uppdaterad: 2010-07-22

En trio nyheter under året, ett poolområde med dubbla bassänger, en ny stugby och 26 nya el-platser, har inneburit att Ronneby Havscamping fördubblat besöksantalet sedan de nya ägarna tog över driften för två sedan. – Vårat mål när vi tog över anläggningen var att tredubbla antalet gäster under en femårsperiod och det ser vi ut...

En trio nyheter under året, ett poolområde med dubbla bassänger, en ny stugby och 26 nya el-platser, har inneburit att Ronneby Havscamping fördubblat besöksantalet sedan de nya ägarna tog över driften för två sedan.

– Vårat mål när vi tog över anläggningen var att tredubbla antalet gäster under en femårsperiod och det ser vi ut att klara av kanske redan nästa år. Vår vision är att bli en av Sydsveriges bästa semesteranläggningar, säger platschefen Victoria Fransson.

I vintras gjorde de klart att det första poolområdet på en campingplats i Blekinge skulle byggas.
– Men hela projektet blev försenat på grund av den långa och kyliga vintern så målet med att bli klara med poolområdet innan midsommar blev istället efter midsommar, säger Victoria Fransson.

Med dubbla pooler och tillhörande terrass i två plan har de skapat en hemtrevlig atmosfär som närmast beskrivs som en innergård.
– Terrassen är direkt i anslutning till restaurangen. Det har blivit en naturlig mötesplats där gästerna på restaurangen har utsikt över poolområdet, förklarar Victoria Fransson.

Men poolområdet är inte den enda nyheten för året på Ronneby Havscamping.
– Vi har även en ny stugby med åtta stugor samt 26 nya campingplatser med el för husvagnar eller husbilar. Totalt planerar vi att utöka med 60 el-platser ytterligare och vi räknar med att 24 av dem ska vara klara till nästa campingsäsong, säger Victoria Fransson.

Rulla till toppen