En ny stjärna på ställplatshimlen

Publicerad: 2010-07-30   Uppdaterad: 2010-07-30

Lagom till årets sommarsäsong kunde Rickard Blom öppna Södra hamnens ställplats i Motala. På gröna gräsmattor vid Vätterns strand med bara några hundra meter till Motalas centrum ligger denna nya anläggning. – Svenska husbilsklubbar och till och med den tyska tidskriften Reisemobil har redan varit här och visat intresse, berättar Rickard.Till ställplatsen hör ett nytt litet...

Lagom till årets sommarsäsong kunde Rickard Blom öppna Södra hamnens ställplats i Motala. På gröna gräsmattor vid Vätterns strand med bara några hundra meter till Motalas centrum ligger denna nya anläggning.

– Svenska husbilsklubbar och till och med den tyska tidskriften Reisemobil har redan varit här och visat intresse, berättar Rickard.
Till ställplatsen hör ett nytt litet servicehus som rymmer toaletter, duschar, rum för latrintömning och en kiosk. Tillgång till Internet och tömningsplats för fasta tankar är annan service.
Platsen kommer att hålla öppet april – oktober, och priset i år är 130 – 160 kronor dygnet plus 50 kronor för el. Fritt varmvatten.
Platsen är skyltad från väg 50, den södra infarten till Motala.
Motala är en turistort, där livet kring Motala Ström och Göta Kanal ger en extra dimension.
Vill du veta mera: www.sodrahamnen.se
GPS-koordinater: 58 31 47 , 15 02 15.

Rulla till toppen