Campingavgift inklusive gasolkontroll

Publicerad: 2010-08-16   Uppdaterad: 2010-08-16

Aldrig tidigare har diskussionen om gasolkontroll varit mer i ropet än nu. Två campingplatser som tar tag i problemet på egen hand är Hanatorps Camping och Holsjunga Camping. – Svenskar är generellt bland de mest säkerhetsmedvetna i Europa, och av den anledningen kommer vi att erbjuda våra campinggäster gasolkontroll med start nästa säsong, säger campingvärden...

Aldrig tidigare har diskussionen om gasolkontroll varit mer i ropet än nu. Två campingplatser som tar tag i problemet på egen hand är Hanatorps Camping och Holsjunga Camping.

– Svenskar är generellt bland de mest säkerhetsmedvetna i Europa, och av den anledningen kommer vi att erbjuda våra campinggäster gasolkontroll med start nästa säsong, säger campingvärden Mikael Olsson.
För de som är säsongsgäster kommer gasolkontrollen att ingå i campingpriset medan de ambulerande gästerna kommer att erbjudas ett rabatterat pris vid de tillfällen då Bilprovningens besiktningspersonal kommer att vara på plats, något som är inplanerat att ske vid ett par tillfällen nästa år.
– Att varannan idag hoppar över gasolkontrollen vid besiktningen är skrämmande med tanke på hur liten kostnaden är, menar Mikael Olsson som är övertygad om att charmoffensiven med säkrare camping för alla inte är något att tveka över.

Rulla till toppen