Gekås bygger ut för fler besökare

Publicerad: 2010-08-30   Uppdaterad: 2010-08-30

Fler el-platser och ”tjej-stugor” är några av campingplatsen Gekås Ullareds byggplaner inför nästa år. – Vi jobbar redan med ombyggnaden även om vi inte har satt spaden i marken än. Förhoppningsvis ska de två nya servicehusen stå klara till april-maj 2011, om nu inte vintern sätter käppar i hjulen, säger Kent Dahlström, driftchefen på Gekås...

Fler el-platser och ”tjej-stugor” är några av campingplatsen Gekås Ullareds byggplaner inför nästa år.

– Vi jobbar redan med ombyggnaden även om vi inte har satt spaden i marken än. Förhoppningsvis ska de två nya servicehusen stå klara till april-maj 2011, om nu inte vintern sätter käppar i hjulen, säger Kent Dahlström, driftchefen på Gekås Ullared.
Vid sidan av de nya servicehusen planeras 150 nya el-platser, åtta ”tjejstugor” med vardera åtta bäddar och ett femtontal campingstugor. Dessutom kommer även ställplatsområdet att få utökad markyta.
– Med tjejstugor menas att de är tillgängliga för de tjejgäng som kommer till Ullared för att shoppa. När det gäller ställplatserna så ska vi framöver styra upp detta bättre. Vi blev lite tagna på sängen den gångna sommaren då det kom väldigt många turister från Norge, erkänner Kent Dahlström och tillägger att nästa grej som ska förbättras blir in- och utcheckningen.
Gekås campingplats har idag, innan byggandet träder i kraft, plats för cirka 450 fordon plus ett hundratal tältplatser.

Rulla till toppen