Eget badrum till alla på Stråvalla Camping

Publicerad: 2010-09-22   Uppdaterad: 2010-09-22

Campingtomter med privat dusch och toalett är årets storsatsning på Stråvalla Camping. Nästa sommar ingår eget badrum som standard till samtliga platser på campingen. – Jag bygger upp denna camping från scratch och jag bygger lite annorlunda, erkänner campingvärden Thomas Eriksson. Under tre års tid har han byggt upp och drivit Stråvalla Camping (FC224) som...

Campingtomter med privat dusch och toalett är årets storsatsning på Stråvalla Camping. Nästa sommar ingår eget badrum som standard till samtliga platser på campingen.

– Jag bygger upp denna camping från scratch och jag bygger lite annorlunda, erkänner campingvärden Thomas Eriksson. Under tre års tid har han byggt upp och drivit Stråvalla Camping (FC224) som är belägen mellan Kungsbacka och Varberg. Han sticker inte under stol med att idén med eget badrum kom sig av eget campande.
– Jag kunde bli tokig av att tillsammans med barnen behöva korsa en hel camping för att komma till duschen och där var det sedan kö, säger Thomas Eriksson.

Det var då idén föddes och nu är den som sagt vardag på Stråvalla Campings alla 92 platser. Till nästa år utökas campingen med ytterligare åtta platser och även dessa platser kommer att ha eget badrum.
Hittills har reaktionen hos gästerna har överlag varit mycket positiva.
– Kunderna tycker om det och man betalar inget extra för att få eget badrum. Det enda man behöver göra är att sköta om städandet.       
Enligt Thomas Eriksson är de än så länge ensamma om det här upplägget i Skandinavien
– Jag har i och för sig sett diverse utbyggnadsplaner där andra campingplatser har med detta i planeringen. Men om det blir av kan inte jag svara på, det krävs en del utrymme för att kunna genomföra detta, säger Thomas Eriksson.

Rulla till toppen