Vinterförvaring med förtält

Publicerad: 2010-09-24   Uppdaterad: 2010-09-24

Tältgaraget Wirehus med ett integrerat förtält är en av höstens nyheter. Enligt den svenska tillverkaren kan kombinationen vara unik i världen. Den nya modellen Integra 700 har en stabil konstruktion som står emot såväl is som snömassor enligt tillverkaren. Duken består av  PVC-väv med svetsade tältduksfållar och förtältets panoramafönster är tillverkat av 0,8 millimeter fönsterfolie....

Tältgaraget Wirehus med ett integrerat förtält är en av höstens nyheter. Enligt den svenska tillverkaren kan kombinationen vara unik i världen.

Den nya modellen Integra 700 har en stabil konstruktion som står emot såväl is som snömassor enligt tillverkaren. Duken består av  PVC-väv med svetsade tältduksfållar och förtältets panoramafönster är tillverkat av 0,8 millimeter fönsterfolie.
Tältgaraget är helt fristående och kan antingen förankras i marken eller med hjälp av fordonets tyngd, för att på så vis ge markstativet mer stabilitet. Konstruktionen består av ett modulsystem av stålrör och stålvajer och kan byggas i flera olika storlekar.
Integra 700 är sju meter långt och fyra meter brett, medan förtältet är 5,25 meter långt och mellan 1, 3 – 1, 7 meter brett. Breddens storlek beror lite på hur stort fordonet är som ska st i tältgaraget. Priset i standardutförande är 35 000 kronor. Som tillval kan man komplettera med ett extra innertak som gör förtältsdelen helt tät.
 Läs mer på www.wirehus.nu

Foto: Jarex HB/Wirehus

Rulla till toppen