Campingplats erbjuder all inclusive

Publicerad: 2011-05-06   Uppdaterad: 2011-05-06

All inclusive har under senare år blivit en vanlig företeelse på många semesterorter utomlands. Men nu satsar Tranvikens Camping, strax utanför Sundsvall, på samma koncept. – Jag vill testa lite nya trender och enligt mina undersökningar är vi först i Sverige med att införa all inclusive för våra campinggäster, säger Emil Hussein, driftansvarig på Tranvikens...

All inclusive har under senare år blivit en vanlig företeelse på många semesterorter utomlands. Men nu satsar Tranvikens Camping, strax utanför Sundsvall, på samma koncept.

– Jag vill testa lite nya trender och enligt mina undersökningar är vi först i Sverige med att införa all inclusive för våra campinggäster, säger Emil Hussein, driftansvarig på Tranvikens Camping i Alnö, nära Sundsvall.
Syftet med detta koncept är att campinggästerna ska slippa bära med sig plånboken överallt. Det man betalar för när man checkar in blir sedan totalkostnaden för hela vistelsen.
– Jag vill göra det enkelt för gästerna, jag ser det som en service och på så vis blir gästerna medvetna om vad de betalar för, säger Emil Hussein

Förutom övernattning i någon av stugorna eller på husvagns- eller tältplatserna ingår således frukostkorg, lunchbuffé, en rätt från middagsmenyn, måltidsdryck samt läsk och glass i kiosken. Men hur mycket som helst kan inte campinggästerna vräka i sig.
– Allt dagsbehov täcks, men det är en måltidsdryck som ingår och ingen alkohol, så det handlar om en lightversion av all inclusive, understryker Emil Hussein.

Priset för all inclusive på Tranvikens Camping är 499 kronor per vuxen och 299 konor per barn och dag. Utöver det tillkommer kostnad för stuga eller campingtomt.

Rulla till toppen