Autohallen i Hol AB öppnar i Stockholm

Publicerad: 2011-05-17   Uppdaterad: 2011-05-16

I början på mars i år öppnade portarna till Autohallens nyaste anläggning, vid E 18 i Brunna i Kungsängen utanför Stockholm. Det finns just nu plats för 10-12 husbilar inomhus, men säljytan i lokalerna kommer att minskas då två serviceplatser ska ställas i ordning. – För närvarande är vi två som jobbar här, det är...

I början på mars i år öppnade portarna till Autohallens nyaste anläggning, vid E 18 i Brunna i Kungsängen utanför Stockholm.

Det finns just nu plats för 10-12 husbilar inomhus, men säljytan i lokalerna kommer att minskas då två serviceplatser ska ställas i ordning.
– För närvarande är vi två som jobbar här, det är jag och Roger Ohlsson, som är mekaniker, berättar platschef Åsa Sellstedt.
Vid Husvagn & Campings besök fanns nya husbilar från Knaus och McLouis, samt ett antal begagnade, i och utanför lokalerna.

Under påskveckan hade företaget en kampanj med specialerbjudanden som lockade många besökare.
– Det tar normalt ganska lång tid att bli känd och som nyetablerad gäller det att få folk att hitta hit. Vi kunde marknadsföra oss på Kistamässan och sedan vi öppnade veckan därpå har vi haft en strid ström av kunder.  Nu känns det som om kunderna vet att vi finns, säger Åsa Sellstedt.

Med Autohallen i Kungsängen har McLouis tre försäljningsställen i Sverige; i Kungsängen, i Hol utanför Alingsås och i Lomma utanför Malmö.

Rulla till toppen