Polar drar en vals

Publicerad: 2011-06-17   Uppdaterad: 2011-06-16

Polar och Solifer har tillsammans mer än 90 år erfarenhet av husvagnar och tillsammans har de under årens lopp tillverkat drygt 132 000 rullande fritidshem – och fler är på gång. Under den intensiva och populära dansbandsveckan i Malung (vecka 29) kommer Polar att presentera sina 2012-modeller. Utöver lanseringen av de nya modellerna har Polar...

Polar och Solifer har tillsammans mer än 90 år erfarenhet av husvagnar och tillsammans har de under årens lopp tillverkat drygt 132 000 rullande fritidshem – och fler är på gång.
Under den intensiva och populära dansbandsveckan i Malung (vecka 29) kommer Polar att presentera sina 2012-modeller. Utöver lanseringen av de nya modellerna har Polar även förstärkt återförsäljarnätet med tre nya handlare: June Fritid i Jönköping, TTW Europé AB i Lidköping och Blåkusten Marin & Fritid AB i Norrköping.
–    Vi har redan märkt att det finns en stor efterfrågan av Polarvagnar i trakten eftersom många har kontaktat oss. Förutom försäljningen kommer vi även att erbjuda en verkstad speciellt för Polar, säger Johan Hedén på TTW Europé AB i Lidköping.

Rulla till toppen