Bürstner firar med jubileumsbil

Publicerad: 2011-06-23   Uppdaterad: 2011-06-23

25 år som husbilstillverkare, det är något som Bürstner firar med en 2012- jubileumsmodell som kommer att tillverkas i en mycket begränsad upplaga. Den delintegrerade jubileumsmodellen heter Nexxo t 728 G och den har försetts med en speciallackering, jubileumsklädseln ”Noca Casa” samt ”Made for Sweden”, vilket innebär förhöjd standardnivå, och anpassad för svenska förhållanden. Detta...

25 år som husbilstillverkare, det är något som Bürstner firar med en 2012- jubileumsmodell som kommer att tillverkas i en mycket begränsad upplaga.

Den delintegrerade jubileumsmodellen heter Nexxo t 728 G och den har försetts med en speciallackering, jubileumsklädseln ”Noca Casa” samt ”Made for Sweden”, vilket innebär förhöjd standardnivå, och anpassad för svenska förhållanden.

Detta betyder att husbilen är försedd med den största och kraftigaste pannan, elektronisk gasavstängning (CPU – Crash Protection Unit), elektronisk golvvärme, genomventilerade överskåp, uppvärmd spillvattentank, förstärkt fjädring och ett extra batteri i bodelen.

Den 6-14 augusti presenterar Bürstner sina 2012-modeller på den svenska marknaden i samband med mässan Stora Nolia i Umeå. Prislappen på jubileumsmodellen är ännu inte fastställd.

Rulla till toppen