Husvagn & Camping på jobbturné

Publicerad: 2011-07-05   Uppdaterad: 2023-04-18

Måndagen den 4 juli klockan 09:15 stack Anders Wallsten, reporter här på tidningen Husvagn & Camping,  iväg på en tio dagar lång jobbresa. Han kommer att besöka ett antal personer och företag samt sevärdheter och campingplatser, och han reser med en Roma Home 25. Först styr han upp till Dorotea där han skall göra ett...

Måndagen den 4 juli klockan 09:15 stack Anders Wallsten, reporter här på tidningen Husvagn & Camping,  iväg på en tio dagar lång jobbresa. Han kommer att besöka ett antal personer och företag samt sevärdheter och campingplatser, och han reser med en Roma Home 25.

Först styr han upp till Dorotea där han skall göra ett besök hos såväl SoliferPolar som Svenska Tält. Klar med det styr han söderut och hinner passera Mus Olles Museum samt Döda Fallet och den thailändska kungen Chulalongkorns paviljong i Ragunda, om allt går i lås.

Under resan kommer ett och annat oväntat att dyka upp och ni som möter Anders i en engelskregistrerad, vit Roma Home 25 med registreringsnummer RX10 HXY får gärna ta kontakt med honom. Han är väldigt social och älskar goda historier, inte bits han heller.

Han kör småningom genom Småland och hinner med Skåne innan han åter vänder mot Stockholm och tryggheten på redaktionen. Då är det tänkt att han skall ha med sig massor av bra foton och en hel del att berätta för er, i tidningen och på webben.

Husvagn & Camping på jobbturné
Redaktionen ser till att Anders får med sig allt han behöver.
Rulla till toppen