Ny ställplats i Halland

Publicerad: 2011-07-08   Uppdaterad: 2011-07-12

En ny ställplats blir i dagarna färdigställd. Den ligger söder om Falkenberg i korsningen där väg 154 går av mot Ullared. Platsen ger möjlighet för 14 ekipage att övernatta. Anläggningen är inhägnad asfalterad och mycket snyggt utformad. I nuläget består servicen av el, vatten, latrintömning och soptunnorna är på väg. Ja, stativet är på plats,...

En ny ställplats blir i dagarna färdigställd. Den ligger söder om Falkenberg i korsningen där väg 154 går av mot Ullared. Platsen ger möjlighet för 14 ekipage att övernatta.

Anläggningen är inhägnad asfalterad och mycket snyggt utformad. I nuläget består servicen av el, vatten, latrintömning och soptunnorna är på väg. Ja, stativet är på plats, så vi tvivlar inte på ägaren Jan-Erik Jonneryd när han berättar om den nya ställplatsen. Från klockan åtta på morgonen(ingång genom verkstaden) till klockan sex på kvällen finns tillgång till toalett, eftersom ställplatsen tillhör FJ:s Husvagns Center. Också husvagns/husbils-försäljningen är modern och invigdes så sent som i januari i år.
– Vi är stolta över att kunna erbjuda en bra plats att övernatta på både för kunder och övriga resenärer, säger Jan-Erik. Ja, fast vi inte hunnit inviga platsen har det redan varit flera gäster. I framtiden är det vår målsättning att kunna erbjuda nattöppna toaletter.
Övernattningen kostar 100 kronor och betalas dagtid i försäljningshallen, och övrig tid finns det en låda och kuvert på platsen. El betalas med femkronor precis som man gör vid vattenstationen.

Rulla till toppen