First Camp vann dragkampen

Publicerad: 2011-10-24   Uppdaterad: 2011-10-26

Den 1 januari 2012 tar First Camp över driften av Gunnarsö Camping, nordost om Oskarshamn. Kommunen fick totalt in ett dussin intressenter och i dragkampen om Gunnarsö Camping drog till slut First Camp det längsta strået. – Vi är stolta över att vi har fått förtroendet att förvärva Gunnarsö Semesterby av Oskarshamns kommun. Det är...

Den 1 januari 2012 tar First Camp över driften av Gunnarsö Camping, nordost om Oskarshamn.

Kommunen fick totalt in ett dussin intressenter och i dragkampen om Gunnarsö Camping drog till slut First Camp det längsta strået.
– Vi är stolta över att vi har fått förtroendet att förvärva Gunnarsö Semesterby av Oskarshamns kommun. Det är en camping och destination med enorm potential som kommer bli ett besöksmål för många av våra gäster i framtiden, säger First Camps VD, Magnus Wetterö i ett pressmeddelande.

Oskarshamns kommun är nöjd med att First Camp förvärvat destinationen.
– Att valet slutligen blev First Camp beror i huvudsak på den långa och breda erfarenhet som bolaget har samt de utvecklade kundkoncept man erbjuder. Vi känner att vi har fått rätt partner i First Camp, säger kommunstyrelsens ordförande Peter Wretlund. Vi är trygga i förvissningen om att Gunnarsö Semesterby ska utvecklas till en anläggning av absolut toppklass i händerna på en sådan professionell aktör.

Detta innebär att First Camp nu är stationerade på nio platser i Sverige; Kolmården, Tylösand, Torekov, Umeå, Karlstad-Skutberget, Malmö, Mölle, Luleå och Gunnarsö.

Rulla till toppen