Jeanette vann en Polarvagn

Publicerad: 2011-10-26   Uppdaterad: 2011-10-27

Hon svarade rätt på frågorna på kortast möjliga tid och hade den bästa motiveringen varför just hon ville vinna. I potten låg högvinsten – en husvagn från Polar. Tävligen arrangerades av Polar och Ahlgrens bilar i somras och efter att juryn tagit emot mängder av bidrag var det slutligen Jeanette Dahlqvist från Årsta som gick...

Hon svarade rätt på frågorna på kortast möjliga tid och hade den bästa motiveringen varför just hon ville vinna. I potten låg högvinsten – en husvagn från Polar.

Tävligen arrangerades av Polar och Ahlgrens bilar i somras och efter att juryn tagit emot mängder av bidrag var det slutligen Jeanette Dahlqvist från Årsta som gick segrande ur tävlingen. Nu har hon tagit emot priset, en Polar 560 LB värd 355 000 kronor, diplom, blommor, champagne och en låda med Ahlgrens bilar.

– Det är helt makalöst, jag har inga ord, säger Jeanette Dahlqvist i ett pressmeddelande. Jag kan inte förstå att den här är min.

Hennes familj samt representanter från Polar och LEAF var alla på plats för att fira Jeanette och vinsten. Överlämnandet skedde i samband med ett event hos SoliferPolars återförsäljare vid Carawall i Haninge, Stockholm.

Rulla till toppen