Pepparkakskampens vinnare korad

Publicerad: 2011-12-12   Uppdaterad: 2011-12-14

På Pepparkakans dag den 9 december korades vinnaren av husvagn- och husbilstillverkaren Polars pepparkakskamp. Stolt vinnare och skicklig pepparkaksbyggare var Ola Persson från Johannishus i Ronneby kommun. Tävlingen gick ut på att baka en pepparkakshusvagn och den som sedan fick flest ”likes” på Facebook utsågs till vinnare. Under den två veckor långa tävlingsperioden inkom totalt...

På Pepparkakans dag den 9 december korades vinnaren av husvagn- och husbilstillverkaren Polars pepparkakskamp. Stolt vinnare och skicklig pepparkaksbyggare var Ola Persson från Johannishus i Ronneby kommun.

Tävlingen gick ut på att baka en pepparkakshusvagn och den som sedan fick flest ”likes” på Facebook utsågs till vinnare. Under den två veckor långa tävlingsperioden inkom totalt 11 bidrag vilka tillsammans genererade 1 428 likes, 155 kommentarer och 76 delningar.

Kampen om pepparkaksguldet var otroligt jämn ända in på målsnöret. Till slut stod Ola Persson som segrare och han belönades med ett presentkort på 5 000 kronor hos valfri återförsäljare samt boken ”Pepparkaksbak och mera julstök”.

– Jag är oerhört glad. När jag skickade in mitt bidrag var det mest en kul grej och jag hade nog inte tänkt att det skulle bli en sådan kamp i en pepparkakskamp, säger vinnaren Ola Persson.

Det tog Ola cirka 2,5 timmar att bygga sin Polarvagn. Inspiration till bakningen fick Ola Persson alldeles utanför sitt fönster där familjens Polar 590 BK står parkerad. Vad vinstpengarna ska gå till är ännu oklart.

– Man vet aldrig, sist vi var hos återförsäljaren skulle vi köpa ett nytt förtält men åkte därifrån med en ny husvagn, säger Ola Persson.

För den som missat Pepparkakskampen finns fler chanser till fina priser. På Polarvagnens hemsida kan du medverka i en ny tävling med chans att vinna en skidvecka i en Polar 560 CTH på Caravan Club Tandådalen i vinter. För mer information se: http://www.polarvagnen.com/.

Rulla till toppen