Öggestorp Caravan öppnar webbshop med tillbehör

Publicerad: 2012-01-20   Uppdaterad: 2012-01-24

Fritidstillbehör Sverige AB är namnet på en alldeles ny webbshop för fritidstillbehör I början av januari i år öppnade Öggestorp Caravan AB webbutiken Fritidstillbehör.se med över 20 000 artiklar för husvagnar, husbilar och camping. Utöver det finns också reservdelar till Adria och Kabe samt resterande reservdelar till Öggestorp husvagnar. Fritidstillbehör Sverige AB ägs av Öggestorp...

Fritidstillbehör Sverige AB är namnet på en alldeles ny webbshop för fritidstillbehör

I början av januari i år öppnade Öggestorp Caravan AB webbutiken Fritidstillbehör.se med över 20 000 artiklar för husvagnar, husbilar och camping. Utöver det finns också reservdelar till Adria och Kabe samt resterande reservdelar till Öggestorp husvagnar.

Fritidstillbehör Sverige AB ägs av Öggestorp Caravan AB, som har funnits i husvagnsbranschen i 50 år. Målsättningen är att ha Sveriges största sortiment av campingartiklar och detta till konkurrenskraftiga priser. Därför har man infört ett system som gör att man får mer rabatt ju mer man handlar för. Den som till exempel beställer ett förtält för 18 500 kronor får 2 200 kronors rabatt. Man kan välja att hämta sina varor i den fysiska butiken som ligger i Öggestorp eller att få varorna levererade hem.

Fritidstillbehör.se har produkter bland annat från Kama, Isabella, Holiday  och Svenska tält.

Rulla till toppen