Solifers paradvagn i ny tappning

Publicerad: 2012-03-01   Uppdaterad: 2012-03-05

Finlandia 690 är den största husvagnen i Solifers program. Nu finns den i ny tappning med planlösningen två separata sängar. I nya Solifer Finlandia 690 PH MH sitter ett överskåp ovanför ena singelbädden som standard. Den som vill ha möjlighet att bädda för ytterligare en person kan som tillval istället välja en fast överbädd eller...

Finlandia 690 är den största husvagnen i Solifers program. Nu finns den i ny tappning med planlösningen två separata sängar.

I nya Solifer Finlandia 690 PH MH sitter ett överskåp ovanför ena singelbädden som standard. Den som vill ha möjlighet att bädda för ytterligare en person kan som tillval istället välja en fast överbädd eller ett vikbart överbäddskåp.
– Solifer Finlandia 690 PH MH är den enda husvagnen i Solifers sortiment som har kombinationen vagnsbrett badrum och enkelsängar, förklarar Michaela Palombo, PR-ansvarig hos SoliferPolar AB.

Köket är nytt från och med 2012 och är bland annat utrustad med en 4-lågig spis.
– Vi försöker att i största möjliga mån tillfredsställa våra kunders behov och önskemål, något som Solifer Finlandia 690 PH MH är ett exempel på. Det första exemplaret är redan beställt från fabriken i Dorotea, säger Jimmy Pålsson, försäljningschef på SoliferPolar AB.

Solifer Finlandia 690 finns även som LK som är barnkammarvagnen med dubbelbädd, fällbart sängskåp och våningssäng. Modellen PH har dubbelsäng och precis som nya PH MH det vagnsbreda badrummet. Priset för Solifer Finlandia 690 PH MH är 482 300 kronor.

Rulla till toppen