Roslagen får egen app

Publicerad: 2012-03-22   Uppdaterad: 2012-03-23

Nu kan turister få gratis guidehjälp till Roslagens utbud av bland annat besöksmål och evenemang via en ny mobilapplikation. Appen bär namnet MobiTourist och finns för både iPhone- och Androidmobiler. –    Hela vårt turistutbud som idag presenteras på www.roslagen.se går även att ladda ned i mobilen med en enkel knapptryckning, säger Gisela Norén, destinationschef för...

Nu kan turister få gratis guidehjälp till Roslagens utbud av bland annat besöksmål och evenemang via en ny mobilapplikation. Appen bär namnet MobiTourist och finns för både iPhone- och Androidmobiler.

–    Hela vårt turistutbud som idag presenteras på www.roslagen.se går även att ladda ned i mobilen med en enkel knapptryckning, säger Gisela Norén, destinationschef för Roslagen, i ett pressmeddelande.

Appen MobiTourist guidar inte bara i Roslagen utan även i Åbo:s  skärgård i Finland samt västra Estland. Nedladdning sker via Appstore och Android Market och informationen är hämtad från www.roslagen.se, www.saaristo.org och www.visitestonia.ee.

Rulla till toppen