Polar söker ”pappabloggare”

Publicerad: 2012-05-25   Uppdaterad: 2012-05-28

I samarbete med tidningen Pappa Magazine söker Polar sommarens ”pappabloggare”. Denne kommer tillsammans med sin familj att utforska Sverige med husvagn och dela med sig av sina upplevelser till andra semesterfirare. Under tre veckor i juli kommer en pappa och hans familj att få resa på husvagnssemester Sverige med en husvagn från Polar. Med utgångspunkt...

I samarbete med tidningen Pappa Magazine söker Polar sommarens ”pappabloggare”. Denne kommer tillsammans med sin familj att utforska Sverige med husvagn och dela med sig av sina upplevelser till andra semesterfirare.

Under tre veckor i juli kommer en pappa och hans familj att få resa på husvagnssemester Sverige med en husvagn från Polar. Med utgångspunkt från några av landets bästa campingplatser kommer de att få besöka nöjesparker, prova på olika aktiviteter och njuta av landets vackra miljöer.

Pappan i familjen kommer i rollen som bloggare att dokumentera resans alla upplevelser så att även andra pappor kan ta del av äventyret. Förhoppningen är att alla de smultronställen som kommer att besökas ska inspirera fler familjer till en semester i ett hem på hjul.

–    Alla, både barn och vuxna, har många roliga upplevelser att hämta från en husvagnssemester. Själva har vi haft väldigt roligt när vi planerat rutten och aktiviteterna och det är ett spännande och härligt program som väntar den pappa, och hans familj, som blir utsedd till bloggare, säger Niclas Runberg, marknadschef på SoliferPolar AB.

Pappor i hela Sverige har möjlighet at ansöka till detta semesteräventyr. Ansökningstiden löper ut den 10 juni 2012. Bloggen kommer att kunna läsas på pappamagazine.se samt på spotlife.se.

Rulla till toppen