Husbilslandet öppnar ställplats

Publicerad: 2012-05-30   Uppdaterad: 2012-05-31

En ny ställplats för husbilar och husvagnar har nyligen öppnat strax utanför Kristinehamn. Återförsäljaren Husbilslandet i Kristinehamn har nyligen iordningställt en ställplats för både kunder och förbipasserande husbils- och husvagnsresenärer. Än så länge finns fem platser med el och tillgång till toalett. – Planen är att det ska bli en fullgod ställplats med tillgång till...

En ny ställplats för husbilar och husvagnar har nyligen öppnat strax utanför Kristinehamn.

Återförsäljaren Husbilslandet i Kristinehamn har nyligen iordningställt en ställplats för både kunder och förbipasserande husbils- och husvagnsresenärer. Än så länge finns fem platser med el och tillgång till toalett.
– Planen är att det ska bli en fullgod ställplats med tillgång till både vatten och latrintömning inom ett år, säger Jonas Pettersson, delägare i Husbilslandet.

Platserna är placerade intill en ny visningshall och det kostar 50 kronor per dygn inklusive el att övernatta. Men kommer man efter stängningsdags så blir man utan el.
– Vi sätter på elen manuellt så man måste komma före 18 för att få el, men det ska vi titta på och ordna en bättre lösning, säger Jonas Pettersson.

Rulla till toppen