Hållare för elcykel

Publicerad: 2012-06-12   Uppdaterad: 2023-04-18

På mässan CMT (Caravaning Motoring Tourism) i Stuttgart tidigare i år visade Bürstner upp en nyhet för alla som har elcykel. Nämligen en cykelhållare med inbyggd laddare för elcykelns batterier. Hållaren kan monteras på alla Bürstnerbilar med Alko chassiförlängare. När hållaren inte används fälls den ihop, när den skall användas fälls den ut till låg...

På mässan CMT (Caravaning Motoring Tourism) i Stuttgart tidigare i år visade Bürstner upp en nyhet för alla som har elcykel. Nämligen en cykelhållare med inbyggd laddare för elcykelns batterier.

Hållaren kan monteras på alla Bürstnerbilar med Alko chassiförlängare. När hållaren inte används fälls den ihop, när den skall användas fälls den ut till låg lasthöjd och den klarar 100 kilo last. Den fästs i chassiet, inte i väggen. Vi såg den nyutvecklade cykelhållaren när vi nyligen besökte Bürstners anläggning i Kehl i södra Tyskland.
–  Den har tagits fram därför att försäljningssiffrorna för den här typen av cyklar har fyrdubblats säger Thorsten Erhardt, marknadschef på Bürstner, till H&C.
Cykelhållaren finns nu också i Sverige och går att beställa hos Bürstnerhandlare.

Hållare för elcykel
Laddaren som förser cykelns batteri med elektricitet.
Rulla till toppen