Tillfällig lösning för Vigelsjö Camping

Publicerad: 2012-07-13   Uppdaterad: 2012-07-16

Norrtälje kommun har efter en segdragen tvist avbrutit samarbetet med det bolag som tidigare ansvarat för driften av Vigelsjö Camping. Nu har de funnit en annan entreprenör som kommer att driva camping tillfälligt över sommaren. –    För Norrtälje kommun har det viktigaste varit att hitta en så snabb och praktisk lösning som möjligt för den...

Norrtälje kommun har efter en segdragen tvist avbrutit samarbetet med det bolag som tidigare ansvarat för driften av Vigelsjö Camping. Nu har de funnit en annan entreprenör som kommer att driva camping tillfälligt över sommaren.

–    För Norrtälje kommun har det viktigaste varit att hitta en så snabb och praktisk lösning som möjligt för den här sommaren. Den långsiktiga utvecklingen för campingen i Norrtälje har vi redan börjat arbeta med och hoppas vara klara med till nästa sommar, säger Norrtälje kommuns fastighetschef Peter Elenfalk i en intervju med Sveriges Radio Uppland.

Den tillfälliga lösningen över sommaren kommer att drivas av Kjell Perninge som sedan tidigare äger Ängbybadets Camping i västra Stockholm.

Rulla till toppen