Alla tester sedan 1976 på nätet

Publicerad: 2012-07-31   Uppdaterad: 2023-04-18

Nu kan alla besökare på Husvagn & Campings hemsida läsa hundratals tester av husbilar, husvagnar och dragbilar direkt på datorskärmen. Är du prenumerant är det helt gratis! Alla tester av husvagnar, husbilar och dragbilar som Husvagn & Camping har gjort sedan 1990 finns nu att läsa direkt här på hemsidan. Tanken är att samtliga tester...

Nu kan alla besökare på Husvagn & Campings hemsida läsa hundratals tester av husbilar, husvagnar och dragbilar direkt på datorskärmen. Är du prenumerant är det helt gratis!

Alla tester av husvagnar, husbilar och dragbilar som Husvagn & Camping har gjort sedan 1990 finns nu att läsa direkt här på hemsidan. Tanken är att samtliga tester som har gjorts sedan tidningen startade 1976 ska finnas tillgängliga på hemsidan inom kort.

Testerna genomförs med hjälp av ett noga utarbetat testprotokoll och fordonen poängsätts i 10 olika ronder, bland annat ”på väg/uppställning”, säkerhet och ”värme/vatten/luftcirkulation”.

 GÖR SÅ HÄR:
För att kunna få gratis tillgång till ”e-testerna” måste du både vara prenumerant och forummedlem på Husvagnochcamping.se. Är du redan det måste du först koppla ditt forummedlemsskap till din prenumeration.
Klicka här för att ange ditt prenumerationsnummer  
(Obs! Du måste vara inloggad här på hemsidan först. Ditt prenumerationsnummer hittar du tryckt på baksidan av tidningen eller på din faktura). Du kan också ringa till kundtjänst på 08-400 277 01 för att få reda på ditt prenumerationsnummer.

Är du inte forummedlem? Det är gratis och tar bara någon minut.
Klicka här för att bli medlem

Efter att du har kopplat ihop ditt medlemskap i forumet och ditt prenumerationsnummer kommer du att få ett mail till den e-postadress du angett, med instruktioner om hur du aktiverar e-testerna.

När du har aktiverat din prenumeration kan du läsa ”e-testerna” genom att klicka på Testarkivet i menyn under ditt användarnamn när du är inloggad här på hemsidan.

Om du behöver hjälp med ”e-testerna” eller har andra frågor om Husvagnochcamping.se är du välkommen att maila webbsupport@egmont.se så hjälper vi dig så fort vi kan.

Alla testade husvagnar, husbilar och dragbilar hittar du här.

Rulla till toppen