Världspremiär för ny husbil från Hobby

Publicerad: 2012-08-08   Uppdaterad: 2012-08-09

Husvagn & Camping är på plats i Piteå och besöker Stora Nolia som just nu pågår. Här visas flera nya campingfordon av årsmodell 2013 och en av dem har världspremiär. Hobby Premium Drive 70 GE är en av Hobbys nyheter som premiärvisas på mässan Stora Nolia, som pågår just nu. Husbilen är är byggd på...

Husvagn & Camping är på plats i Piteå och besöker Stora Nolia som just nu pågår. Här visas flera nya campingfordon av årsmodell 2013 och en av dem har världspremiär.

Hobby Premium Drive 70 GE är en av Hobbys nyheter som premiärvisas på mässan Stora Nolia, som pågår just nu. Husbilen är är byggd på Fiat Ducato och är cirka 7,5 meter lång. Den är invändigt försedd med enkelbäddar och garage, men den svarta dekoren på utsidan, tillsammans med fönstren, är det mest iögonfallande. Vi lägger också märke till att den baktill ser likadan ut som Hobbys premiumvagnar, undantaget en svartlackad spoiler högst upp. Priset är 805 000 kronor och modellen kommer även att visas på Husvagn Husbil på Elmia i september.

Stora Nolia pågår mellan den 4 och 12 augusti. Fler nyheter från mässan kan du läsa om i Husvagn & Camping nr 9/2012, som kommer ut i butik den 30 augusti.

Rulla till toppen