Ny lokal för Cabby Center

Publicerad: 2012-08-23   Uppdaterad: 2012-08-24

I månadsskiftet februari/mars nästa år flyttar Cabby Center i Järfälla till nya lokaler i Brunna industriområde i Upplandsbro, strax norr om Stockholm. Därmed skiftar de även namn till Cabby Center Brunna.  – Vi ser en klart växande marknad för våra husvagnar i Stockholmsområdet. Med Cabby Center Brunna skapar vi en mönsteranläggning som har den kapacitet...

I månadsskiftet februari/mars nästa år flyttar Cabby Center i Järfälla till nya lokaler i Brunna industriområde i Upplandsbro, strax norr om Stockholm. Därmed skiftar de även namn till Cabby Center Brunna.

 – Vi ser en klart växande marknad för våra husvagnar i Stockholmsområdet. Med Cabby Center Brunna skapar vi en mönsteranläggning som har den kapacitet vi behöver för att kunna ta hand om både befintliga och nya Cabbykunder, säger Kjell Åsberg på Cabby Center Järfälla.

Cabby är inne i en expansiv satsning som omfattar snabb produktutveckling, ökad valfrihet för kunderna, utbyggnad av återförsäljarnätet och förstärkning av säljorganisationen.

– Vårt nya Cabby Center Brunna är en viktig del i det här arbetet. Det blir en anläggning där alla husvagnsintresserade kan se vårt produktprogram på ett ställe, jämföra modeller och inspireras. Och inte minst. Det blir lätt att ta sig hit och gott om parkeringsutrymme, säger Kjell Åsberg.

Nya Cabby Center Brunna är resultatet av ett samarbete mellan Cabby Försäljning och bygg- och fastighetsbolaget Kilenkrysset. Anläggningen omfattar en markyta på 6 000 kvadratmeter, med en fastighet på totalt 2 200 kvadratmeter och strategiskt placerad vid E18. Invigningen kommer att ske strax efter Caravan Stockholm-mässan i Kista 2013.

Rulla till toppen