Premiär för tillbyggd mässhall på Elmia

Publicerad: 2012-09-03   Uppdaterad: 2023-04-18

När Husvagn Husbil slår upp dörrarna på torsdag är det även premiär för den nya större mässhall B. Elmia är numera landets näst största mässanläggning. Elmia Husvagn Husbil blir först ut att använda den nya utbyggda mässhall B, som har öppnat för ett bättre flöde till hall A. Trots att husvagns- och husbilsbranschen har gått...

När Husvagn Husbil slår upp dörrarna på torsdag är det även premiär för den nya större mässhall B. Elmia är numera landets näst största mässanläggning.


Elmia Husvagn Husbil blir först ut att använda den nya utbyggda mässhall B, som har öppnat för ett bättre flöde till hall A. Trots att husvagns- och husbilsbranschen har gått ner i försäljning är efterfrågan  av mässyta stor. Under den kommande mässan är varenda kvadratmeter uthyrd, skriver Elmia AB i ett pressmeddelande.

B-hallen är efter tillbyggnaden 15 700 kvadratmeter och Elmia har numera hallytor på totalt cirka 38 000 kvadratmeter. I och med det är Elmia Sveriges nästa största mässanläggning – efter Stockholmsmässan.

Träffa redaktioneng på Elmia Husvagn Husbil!

Rulla till toppen