Storsatsning på Flaten

Publicerad: 2012-09-10   Uppdaterad: 2012-09-11

Området kring Flatenbadet i södra Stockholm ska rustas för fyra miljoner kronor. Samtidigt planeras för upp till 50 nya husvagns- och husbilsplatser vid campingen. Stockholms stad har gett Nordic Camping & Resort förlängt avtal gällande driften av Flaten Camping i ytterligare sju år. I samband med det har de även gett klartecken för en utbyggnad...


Området kring Flatenbadet i södra Stockholm ska rustas för fyra miljoner kronor. Samtidigt planeras för upp till 50 nya husvagns- och husbilsplatser vid campingen.

Stockholms stad har gett Nordic Camping & Resort förlängt avtal gällande driften av Flaten Camping i ytterligare sju år. I samband med det har de även gett klartecken för en utbyggnad med 40-50 platser på en gammal fotbollsplan i direkt anslutning till den nuvarande campingen. Samtliga platser kommer att ha el och både servicehus och tömningsstation ska byggas och kommer att stå klart under våren 2013.

Stadsdelen Skarpnäck tillsammans med Stockholm stad har redan påbörjat upprustningen av Flatenbadet och ambitionen är att det ska locka fler besökare året om. Bland annat har ett aktivitetscenter öppnat och byggnader rustats. Även tennisbanor och vandringsstigar i närområdet ska ses över.

Rulla till toppen