LMC och T.E.C. inför 12 års garanti

LMC och T.E.C. inför 12 års garanti

Publicerad

LMC, Lord Münsterland Caravan, och T.E.C. (Thrun Eicker Caravan) inför en ny bygg- och sammansättningsmetod och förlänger täthetsgarantin

Man har tagit bort allt trä i golv-, vägg- och takelement och ersatt det med reglar i polyuretan. Förseglingen mellan tak och vägg är också förbättrad med nya aluminiumprofiler.  Därigenom har man inte bara kunnat göra slutprodukten lättare, man har också fått fram vagnar och husbilar som är så okänsliga för vatten att man har utökat täthetsgarantin till 12 år.

Det är man ensam om i branschen, men tack vare den nya byggteknologin LLT, Long Life Technology, är man inte orolig.

- Vi tror på detta, det ingår i LMC´s och T.E.C.s filosofi att alltid ligga i framkant när det gäller teknikutvecklingen. Byggmetoden är så bra och pålitlig att det också kommer påverka produkternas andrahandsvärde.Med flera år kvar på täthetsgarantin kan man känna trygghet vid begagnatköpet säger Ulrich Selent, svensk agent för LMC husvagnar och T.E.C. husbilar.

Den tolvåriga garantin gäller för LMC husbilar och vagnar, dock inte på alkovbilarna, där man inte fullt ut kan använda den nya byggtekniken. Dessutom gäller den på T.E.C. husbilar.

På husbilarna har man i LLT-tekniken försett fordonen med ett skyddande glasfibertak och underrede. Glasfiber tål hagelskurar utan att bucklas och den tunna glasfiberlamineringen under bilen skyddar mot vatten men kanske mest av allt mot stensprut och annat som på sikt nöter bort skyddande massa.

Både T.E.C. och LMC ingår i Hymergruppen.

På bilden ser vi den nya T.E.C. Advantec med 12 års täthetsgaranti. Gäller ej alkovbilarna.

On
Off

2 kommentarer

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1492 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 549 fristående campingplatser och 537 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 406 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping 2018-10

  • Husvagn & Camping 2018-09

  • Husvagn & Camping 2018-08

  • Husvagn & Camping 2018-07

  • Husvagn & Camping 2018-06

  • Husvagn & Camping 2018-05

  • Husvagn & Camping 2018-04

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842