Mekanikern har sadlat om

Publicerad: 2012-10-04   Uppdaterad: 2012-10-10

Sedan 1985 har Tomas Franzén arbetat med service och reparationer inom husvagns- och husbilsindustrin via Franzéns Husvagnstjänst. Men nu har han sadlat om. I somras blev han nämligen ny ägare till den välkända butiken Svensk Camping och Fritid i Bandhagen, en förort söder om Stockholm. –    Det är lite som en nytändning för mig. Trots...

Sedan 1985 har Tomas Franzén arbetat med service och reparationer inom husvagns- och husbilsindustrin via Franzéns Husvagnstjänst. Men nu har han sadlat om.

I somras blev han nämligen ny ägare till den välkända butiken Svensk Camping och Fritid i Bandhagen, en förort söder om Stockholm.

–    Det är lite som en nytändning för mig. Trots att jag nästan har jobbat 30 år i branschen har jag tidigare bara stått på verkstadsgolvet. Nu blir det arbete bakom disk och det är något nytt för mig. Samtidigt utför jag fortfarande service och mindre reparationer, men inte som förr. säger Tomas Franzén.

Service och reparationer ser han nu bara som ett komplement. Tanken är att han ska utveckla butiken och framöver även skapa handel via internet.

Rulla till toppen