Polar hjälper skidlandslaget

Publicerad: 2012-10-11   Uppdaterad: 2012-10-12

Från och med säsongen 2012/2013 är husvagn- och husbilstillverkaren Polar ny partner till det svenska längdskidåkningslandslaget. På 1970- och 1980-talet var Polars varumärke starkt förknippade med elitidrott på världsnivå som huvudsponsor till Tre Kronor, World Cup i Åre samt F1-loppet Polar Grand Prix i Anderstorp. Nu är husvagn- och husbilstillverkaren Polar tillbaka bland elitidrottsutövarna igen....

Från och med säsongen 2012/2013 är husvagn- och husbilstillverkaren Polar ny partner till det svenska längdskidåkningslandslaget.

På 1970- och 1980-talet var Polars varumärke starkt förknippade med elitidrott på världsnivå som huvudsponsor till Tre Kronor, World Cup i Åre samt F1-loppet Polar Grand Prix i Anderstorp. Nu är husvagn- och husbilstillverkaren Polar tillbaka bland elitidrottsutövarna igen.

–    Det finns flera gemensamma nämnare mellan Polar och längdlandslaget varav de starkaste är vinter, svenskt och folkkärt. Med detta som utgångsläge ser vi fram emot att sponsra laget och ge dem det vi kan bidra med för att hjälpa dem att nå sina mål, säger Niclas Runberg, vice vd för Polargruppen AB.

Partnerskapet är tecknat för en treårsperiod och täcker bland annat två VM (vad di Fiemme, Italien och Falun) och ett OS (Sotji, Ryssland).

Foto: Linda Skoglund-Nilsson

Rulla till toppen