Polargruppen växer genom förvärv

Publicerad: 2012-10-18   Uppdaterad: 2012-10-19

Nyligen blev de generalagenter för husvagnsmärket T.E.C. Nu växer Polargruppen ytterligare då de förvärvar en stor del i Östgöta Camping Holding, vars ägare kommer att fortsätta att driva företaget operativt och även kvarstå som aktieägare. –    Med vårt förvärv i Östgöta Camping får vi ett komplett produktutbud att erbjuda våra återförsäljare och tillsammans med Östgöta...

Nyligen blev de generalagenter för husvagnsmärket T.E.C. Nu växer Polargruppen ytterligare då de förvärvar en stor del i Östgöta Camping Holding, vars ägare kommer att fortsätta att driva företaget operativt och även kvarstå som aktieägare.

–    Med vårt förvärv i Östgöta Camping får vi ett komplett produktutbud att erbjuda våra återförsäljare och tillsammans med Östgöta Camping kommer vi att bli en stark spelare på den svenska husvagn- och husbilsmarknaden, säger Mikael Engström, vd för Polargruppen, i ett pressmeddelande.

1969 etablerades Östgöta Camping och de är generalagent för Bürstner (husbilar/husvagnar), Niesmann+Bischoff (husbilar) och tillbehör från Movera.

–    Det är kul och inspirerande att få Polargruppen som delägare. De tillför kompetens och erfarenhet som kommer att vara värdefull för företagets framtida expansion, säger familjen Torgny, Rolf och Conny Ekman, delägare i Östgöta Camping.

Redan 26-28 oktober kommer premiärvisning i Mantorp att ske.

Bildtext: Mikael Engström, vd för Polargruppen.

Rulla till toppen