Ski Lodge på hjul

Publicerad: 2012-10-29   Uppdaterad: 2023-04-18

Med en husbil till förfogande skall skidlandslaget i vinter kunna återhämta sig snabbare och ladda upp effektivare.  Husbilen från Polar är inredd med massagebänk och klädskåp för hela truppen. I den främre delen finns en traditionell soffgrupp med stor TV och spelkonsoller. I mitten tvättrum med toalett och ett kök där man kan tillreda enklare...

Med en husbil till förfogande skall skidlandslaget i vinter kunna återhämta sig snabbare och ladda upp effektivare.

 Husbilen från Polar är inredd med massagebänk och klädskåp för hela truppen. I den främre delen finns en traditionell soffgrupp med stor TV och spelkonsoller. I mitten tvättrum med toalett och ett kök där man kan tillreda enklare måltider, eller baka eget bröd.

– Charlotte Kalla vill ha en ändring i köket och det skall vi fixa säger Ulf Sellgren på Polar som varit med och byggt den specialutrustade husbilen. Hon bakar sitt eget surdegsbröd så vi skall se till att bilen får en traditionell gasolugn också.

Ski Lodge på hjul

Husbilens premiär blir till Bruksvallarna där säsongen 2012 -2013 startar. Bilen har en heltidsanställd chaufför som ser till att allt fungerar och att bilen alltid finns lättillgänglig för landslaget.
– De andra landslagen blir hänvisade till baracker och andra tillfälliga lösningar på tävlingsplatserna. Vi ser detta som en fördel för våra killar och tjejer säger Johan Sares, marknadschef på svenska skidförbundet.

Ski Lodge på hjul
Marcus Hellner, Theodor Peterson, Emil Jönsson och Johan Olsson framför den nya husbilen.
Rulla till toppen