Eksjö Camping får ansiktslyftning

Publicerad: 2012-11-01   Uppdaterad: 2012-11-20

För ganska precis 30 år sedan byggdes servicehuset på Eksjö Camping. Nu är det dags för renovering, plus att nya ställplatser för såväl husvagnar som husbilar tillkommer. –  Kraven ökar och det har inte gjorts något större underhåll på servicehuset sedan 1983, säger platschefen Magnus Kullberg och syftar på det invändiga arbetet med servicebyggnaden. Av...

För ganska precis 30 år sedan byggdes servicehuset på Eksjö Camping. Nu är det dags för renovering, plus att nya ställplatser för såväl husvagnar som husbilar tillkommer.

–  Kraven ökar och det har inte gjorts något större underhåll på servicehuset sedan 1983, säger platschefen Magnus Kullberg och syftar på det invändiga arbetet med servicebyggnaden.

Av denna anledning kommer Eksjö Camping att hållas stängd för camping-, stug- och vandrarhemsgäster till och med 31 mars nästa år.

Den ideella föreningen Kom Till Festen, som äger campingen, kommer även att utöka antalet platser för husvagns- och husbilsgäster.

–   Vi har sedan tidigare 91 stycken elplatser. Nu har vi även ordnat fram tolv ställplatser för husbilar och tio för husvagnar, säger Magnus Kullberg.

 

Rulla till toppen