Ny agentur för Solifer och Polar

Publicerad: 2012-12-13   Uppdaterad: 2012-12-13

Östgöta Camping-Gruppen expanderar och bildade den 1 december SoliferPolar Sverige AB som blir ny agentur för Solifer och Polar på den svenska marknaden. Försäljning och marknadsföring av gruppens samtliga varumärken kommer att styras från Vadstena medan produktionen av husvagnar och husbilar fortsätter att ledas från Dorotea. En omedelbar effekt av den nya agenturen är att...

Östgöta Camping-Gruppen expanderar och bildade den 1 december SoliferPolar Sverige AB som blir ny agentur för Solifer och Polar på den svenska marknaden.

Försäljning och marknadsföring av gruppens samtliga varumärken kommer att styras från Vadstena medan produktionen av husvagnar och husbilar fortsätter att ledas från Dorotea. En omedelbar effekt av den nya agenturen är att Östgöta Camping-Gruppen utökar sin organisation för att möta de tilltagande arbetsuppgifterna.

–    Vi söker nu en ny marknadschef som skall ansvara för samtliga våra varumärken, utöver detta kommer vi också att rekrytera en brand manager till Solifer och Polar med ansvar för vårt återförsäljarnät, säger Peter Östlund, vd för såväl Östgöta Camping-Gruppens samtliga agenturer som SoliferPolar Sverige AB.

Östgöta Camping-Gruppen har 15 års erfarenhet som importörsorganisation och driver sedan tidigare agenturerna för Bürstner, Niesmann+Bischoff och Movera (tillbehör) i Vadstena.

–    Det är en spännande resa där vi tillsammans ska ta ytterligare marknadsandelar. Våra olika verksamheter har sedan start utvecklats mycket bra och nu tar vi ytterligare ett steg i vår framgångsrika utveckling, säger Peter Östlund.

Rulla till toppen