Stockholmsfamilj driver camping i tv

Publicerad: 2012-12-27   Uppdaterad: 2023-04-18

Som en del av tv-serien Drömmen om landet kommer tv-tittarna att kunna följa hur det går för familjen Sabel när de sköter ruljansen på Tyllsnäs Udde Camping under några sommarveckor. Tyllsnäs Udde Camping i Borlänge är en av de verksamheter som ska vara med i Sveriges Televisions nya säsong av Drömmen om landet. Mitt under högsäsong...

Som en del av tv-serien Drömmen om landet kommer tv-tittarna att kunna följa hur det går för familjen Sabel när de sköter ruljansen på Tyllsnäs Udde Camping under några sommarveckor.

Tyllsnäs Udde Camping i Borlänge är en av de verksamheter som ska vara med i Sveriges Televisions nya säsong av Drömmen om landet. Mitt under högsäsong flyttade familjen Sabel in i campingägarens bostadshus och skötte verksamheten under fyra veckor veckor i somras. Trots att familjen varken hade erfarenhet av campande eller av att driva camping, lyckades de sköta verksamheten nästan helt på egen hand.
– Ja, det gick förvånansvärt bra. Jag fick bara rycka in lite då och då, så det blev som en semester för mig, berättar Peter LavMo, som driver Tyllsnäs Udde Camping.
Några fler detaljer om hur det gick för familjen Sabel eller om det var något speciellt som hände under deras veckor på campingen får Peter Lavno inte avslöja. Familjen Sabel kommer från Stockholm och består av 47-åriga Pernilla och döttrarna Johanna, Emma och Julia.

Drömmen om landet har säsongspremiär den 28 januari och kommer att visas under åtta måndagar i Kanal 1. Familjen Sabel får vi följa från och med avsnitt tre.

Stockholmsfamilj driver camping i tv
Pernilla Sabel med döttrarna Julia, Johanna och Emma samt Peter Lavmo med sin familj; Ellinor, Lena och Andreas.
Rulla till toppen