Forsbergs Fritidscenter expanderar

Publicerad: 2012-12-28   Uppdaterad: 2013-01-02

Forsbergs Fritidscenter förvärvar en av Sveriges äldsta återförsäljare av Hobby husvagnar och husbilar när de tar över Stockholms Husbils & Husvagnscenter i Arninge norr om Stockholm. – Vi har drivit detta företag i många år och med Forsbergs som ny ägare skapar vi förutsättningar att på allvar expandera i Stockholmsregionen, säger de tidigare ägarna Petra...

Forsbergs Fritidscenter förvärvar en av Sveriges äldsta återförsäljare av Hobby husvagnar och husbilar när de tar över Stockholms Husbils & Husvagnscenter i Arninge norr om Stockholm.

– Vi har drivit detta företag i många år och med Forsbergs som ny ägare skapar vi förutsättningar att på allvar expandera i Stockholmsregionen, säger de tidigare ägarna Petra Olsson och Stephan Emneryd, som kommer vara kvar i verksamheten i ledande befattningar.

Stockholms Husbils & Husvagnscenter har förutom Hobby även varit återförsäljare av Frankia sedan 2011. Nu kommer produktsortimentet även att utökas med premiumfordon från Concorde.

– När vi bestämde oss för att expandera i Stockholmsregionen var Stockholms Husbils & Husvagnscenter ett naturligt val och vi ska ta tillvara den goodwill som bolaget har byggt upp genom åren och den kunskap som Petra, Stephan och övrig personal besitter, säger Anders Hermansson, vd på Forsbergs Fritidscenter.

Under en övergångsperiod kommer varumärket Stockholms Husbils & Husvagnscenter att vara kvar tillsammans med det nya namnet Forsbergs Fritidscenter Stockholm.

Rulla till toppen