Ny serie husvagnar med skidtema

Publicerad: 2013-01-30   Uppdaterad: 2013-01-31

Med koppling till det svenska längdskidlandslaget och i begränsad upplaga lanserar Polar en helt ny serie husvagnar. Serien har fått namnet Polar Ski Team Edition och är en begränsad upplaga husvagnar fördelade på modellerna 590 CTH och 620 CTX. De 50 specialdesignade husvagnarna är numrerade och utsidan är dekorerad med Ski Team Sweden X-Countrys logotyp...

Med koppling till det svenska längdskidlandslaget och i begränsad upplaga lanserar Polar en helt ny serie husvagnar.

Serien har fått namnet Polar Ski Team Edition och är en begränsad upplaga husvagnar fördelade på modellerna 590 CTH och 620 CTX. De 50 specialdesignade husvagnarna är numrerade och utsidan är dekorerad med Ski Team Sweden X-Countrys logotyp i blått och gult. Logotypen märks även invändigt där den är broderad i sittgruppens klädsel. Den mest exklusiva detaljen i serien är autografer från alla åkarna, samlade på en aluminiumplakett strax innanför dörren. Bland namnen finns Charlotte Kalla, Marcus Hellner, Emil Jönsson och Ida Ingemarsdotter.

Polar, som tidigare byggt en husbil åt landslaget, vill med sin nya serie även låta kunderna känna delaktighet i sponsorskapet. 
– Vi vill göra mesta möjliga av vårt sponsorskap och med Polar Ski Team Edition hoppas vi få såväl återförsäljare som slutkonsumenter att känna sig stolta över att vara med och sponsra svenska längdskidlandslaget, säger Niclas Runberg, marknadschef på SoliferPolar AB.

Polar Ski Team Edition är bland annat utrustad med spis med ugn, subwoofer och högtalare fram och bak, två års gratis Wi-Fi, lås till kulkopplingen, IDC stabiliseringssystem, brandvarnare, frostvakt, handdukstork och gasolomkopplare. Priset för Polar Ski Team Edition 590 CTH är 399 900 kronor och 429 900 kronor för 620 CTX.


Rulla till toppen