Ny liten men rymlig Chausson

Publicerad: 2013-02-20   Uppdaterad: 2013-03-01

Under mässan Caravan Stockholm presenterades något så ovanligt som en liten husbil under sex meter med en sittgrupp som rymmer upp till sju vuxna. Chausson Flash 10 är namnet. Chausson Flash 10 är utrustad med en 2,2-liters motor från Ford Transit med planlösningen stor toa/dusch allra längst bak. Utöver den stora sittgruppen för sex-sju vuxna...

Under mässan Caravan Stockholm presenterades något så ovanligt som en liten husbil under sex meter med en sittgrupp som rymmer upp till sju vuxna. Chausson Flash 10 är namnet.

Chausson Flash 10 är utrustad med en 2,2-liters motor från Ford Transit med planlösningen stor toa/dusch allra längst bak. Utöver den stora sittgruppen för sex-sju vuxna noterades även utrustning: nedsänkbar taksäng, dubbla airbags, ESP, ABS och Ebersprächer (4000W). Lastvikten är 666 kilo och prislappen är 542 000 kronor.

Det är Lindströms Husvagnar AB i Bålsta som är nybliven generalagent för Chausson. I sitt sortiment är de sedan tidigare generalagent för Rimor och Rapido.

Rulla till toppen