Nordic förstärker på två håll

Publicerad: 2013-02-28   Uppdaterad: 2013-03-01

Nordic Husbilar AB, med säte i Kristinehamn, stärker sina aktier på marknaden med en ny återförsäljare och en ny säljare. Det är i norra delen av Sverige, närmare bestämt i Kalix, som företaget Norrkust Caravan AB blir ny återförsäljare för Nordics husbilar. Som bäst håller de just nu på att flytta in i nya lokaler...

Nordic Husbilar AB, med säte i Kristinehamn, stärker sina aktier på marknaden med en ny återförsäljare och en ny säljare.

Det är i norra delen av Sverige, närmare bestämt i Kalix, som företaget Norrkust Caravan AB blir ny återförsäljare för Nordics husbilar. Som bäst håller de just nu på att flytta in i nya lokaler där det finns visningshall, butik, kontor och verkstad.

–    Det är ett stort intresse för husbilar som kan användas vintern. När vi avslutade 2012 med en visning i Tandådalen i samband med en Caravan Club-träff kom det 200 personer och pratade vintercamping med oss, förklarar ägarparet Stefan Andersson och Per Grödevik som även har förstärkt säljkåren med Leif Andersson.

Rulla till toppen