Nordic och McLouis i tv

Publicerad: 2013-05-10   Uppdaterad: 2013-05-14

Husbilar på tv tillhör inte vanligheterna. Men både Nordic och McLouis har hittat en väg in i våra vardagsrum och rätt in tv-rutan via två folkkära tv-program. – 2009 och 2010 hade vi ett samarbete med Diggiloo och nu utvecklas det vidare då vi kommer att ha våra fordon vid eventområdet i anslutning till scenen....

Husbilar på tv tillhör inte vanligheterna. Men både Nordic och McLouis har hittat en väg in i våra vardagsrum och rätt in tv-rutan via två folkkära tv-program.

– 2009 och 2010 hade vi ett samarbete med Diggiloo och nu utvecklas det vidare då vi kommer att ha våra fordon vid eventområdet i anslutning till scenen. Det är jättestort för oss att få vara med och synas, säger Stefan Andersson, marknadschef på Nordic Husbilar AB.

Diggiloo´s turné inleds den 1 juni vid Brunnsparken och Ronneby och avslutas två och en halv månad senare i Hagaparken, Stockholm den 17 augusti.

Lånar ut husbilar till tv-program har även Joakim Norberg från Autohallen Husbilar gjort. I deras fall handlar det om varumärket McLouis och tv-programmet Partaj.
– Det har bland annat visats en sketch där en fejkad Fredrik Reinfeldt sitter i vår husbil. Självklart gör vi det för att synas samtidigt som det är roligt att hitta på något annorlunda, säger Joakim Norberg, vd för Autohallen.
Foto: Daniel Eliasson

Rulla till toppen