Rapido skapar ytor med nytt kök

Publicerad: 2013-05-24   Uppdaterad: 2013-05-27

Längsmonterad dubbelsäng och rymlig sittgrupp i bil under sju meter. I sin nya modell Rapido 640 har företaget fått in längsmonterad dubbelsäng, rymlig sittgrupp och hörnmonterat tvättrum i en bil strax över sex meter. Trolleritrixet stavas tvärställt kök. Genom att ställa köksbänken i rak vinkel mot långväggen frigörs yta för soffa bakom passagerar- och förarstol...

Längsmonterad dubbelsäng och rymlig sittgrupp i bil under sju meter.

I sin nya modell Rapido 640 har företaget fått in längsmonterad dubbelsäng, rymlig sittgrupp och hörnmonterat tvättrum i en bil strax över sex meter. Trolleritrixet stavas tvärställt kök.

Genom att ställa köksbänken i rak vinkel mot långväggen frigörs yta för soffa bakom passagerar- och förarstol och samtidigt sparas golvyta bakåt i bilen så att man får in en dubbelsäng där, en så kallad fransk bädd, det vill säga hörnmonterad i längdriktningen.

Träslaget är detsamma som senare i höst kommer att visas på 2014-modellerna. Annat nytt på bilen är entredörren som nu har fått ett stort fönster och bilen har också ny bakljusramp, arrangerat på ett sätt som skapar associationer till mer exklusiva fordon. Den yttre längden är 648 centimeter och priset är från 550 000 kronor.

Rulla till toppen