Cruze – ny resevagn från Cabby

Publicerad: 2013-06-24   Uppdaterad: 2013-06-25

Cabby introducerade antisladdsystem på sina husvagnar 2007, i fjol kom den förbränningsbara toaletten Cabby Loo och nästa stora nyhet från Cabby blir en mindre och smalare husvagn – Cabby Cruze. – Vi vill skapa något som intresserar förstagångsköparna, en instegsmodell. Nybörjarna eller förstagångsköparna vill inte testa något för 350 000 kronor som de använder 4-5 veckor...

Cabby introducerade antisladdsystem på sina husvagnar 2007, i fjol kom den förbränningsbara toaletten Cabby Loo och nästa stora nyhet från Cabby blir en mindre och smalare husvagn – Cabby Cruze.

– Vi vill skapa något som intresserar förstagångsköparna, en instegsmodell. Nybörjarna eller förstagångsköparna vill inte testa något för 350 000 kronor som de använder 4-5 veckor om året, säger Pajo Vujic på Cabby.

Cabby Cruze kommer att lanseras i samband med mässan på Elmia i Jönköping den 12-15 september. Det handlar om två modeller med tre olika planlösningar; långbäddar, dubbelbädd och barnkammarvagn. Men det är inte Cabby som kommer att bygga Cruze.
– Det är tyska Dethleffs som bygger dem. Men vi kommer inte kompromissa på säkerheten. Det blir på alko-chassi och med ATC-system. Exempelvis blir det centralvärme från Alde men inte vattenburen golvvärme, avslöjar Pajo Vujic.

I basutförande väntas Cabby Cruze att kosta från 250 000 kronor.

Rulla till toppen